BUFFET MENU

Ελληνική σαλάτα με παξιμάδι ρίγανης, κρίταμμο, καπαρόφυλλα και βιολογικό ελαιόλαδο.

Πατατοσαλάτα με καπνιστό χοιρινό Μάνης.

Παντζαροσαλάτα με γιαούρτι, καρύδια, ξινόμηλο και αχλάδι.

Σαλάτα με πληγούρι, τομάτα, διάφορα φρέσκα μυρωδικά και σάλτσα γιαουρτιού.

Ποικιλία τυριών από την ελληνική ύπαιθρο σε όμορφα διακοσμημένους δίσκους.

Καραμελίτσες με φέτα, ανθότυρο, λιαστή ντομάτα, πράσο, μέλι και σουσάμι.

Παναρισμένες κροκέτες κολοκυθιού γεμισμένες με μαστέλο Χίου.

Καπνιστή μελιτζάνα με πιπεριά Φλωρίνης, ρόδι και σάλτσα ξινού γιαουρτιού.

Τραγανή σπανακόπιτα με διαφορα μυρωδικά.

Ελληνική στριφτή τυρόπιτα με τρία διαφορετικά τυριά.

Πέννες με φρέσκα λαχανικά και κόκκινη σάλτσα βασιλικού.

Fusili με κοτόπουλο, αρωμτατικά μανιτάρια και flakes παρμεζάνας.

Χοιρινό ψαρονέφρι με μπαλσάμικο και μέλι.

Μοσχάρι αργομαγειρεμένο με γλυκό κρασί Χίου και μανιτάρια.

Φιλέτο κοτόπουλο σχάρας μαριναρισμένο με θυμάρι και μουστάρδα.

Φιλέτο τσιπούρας με citronel βασιλικού.

Πατάτες baby σωτέ με βούτηρο και θυμάρι.

Ψητά λαχανικά σχάρας με ελαιόλαδο και βαλσάμικο ξύδι.

Ατομικά προφιτερόλ με χειροποίητα σου, κρέμα Patisserie και κρέμα σοκολάτας. Σιροπιαστή πορτοκαλόπιτα με ξύσμα ποστοκαλιού και άρωμα βανίλιας. Cheesecake αγριοκέρασου με κρέμα τυριού, φρεσκοτριμμένο μπισκότο και μαρμελάδα αγριοκέρασο.

Φρουτοσαλάτα με σάλτσα πορτοκάλι, μέλι και δυόσμο.